Berlusconi verliest een tand (of twee)

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi is vanavond door een tegenstander bewerkt met een mini versie van de Milanese Dom. De bijeenkomst die Berlusconi in Milaan bezocht trok veel voor- en tegenstanders van de politicus aan.

De stemming was al grimmig en Silvio gooide nog wat extra olie op het vuur door zijn tegenstanders te vertellen dat “ze zich moesten schamen!”.

Nog duizelig van de klap tolt Silvio wat rond. Foto: EPA
Nog duizelig van de klap tolt Silvio wat rond. Foto: EPA

Aanslag
Dat ging Massimo Tartaglia, een 42-jarige man zonder strafblad, te ver. Hij mikte het miniatuurbeeldje op Berlusconi’s stralende gebit. Twee tanden en zijn neusbotje moesten het ontgelden. Het slachtoffer werd snel een auto ingegooid maar klom even later op de treeplank van zijn auto om, wat verdwaasd om zich heen kijkend, te laten dat zien dat hij nog leefde.

Bloed
Zijn gezicht zat onder het bloed en even later werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij 24 uur ter observatie is opgenomen. Even voor de aanslag had hij zijn aanhangers duidelijk uitgelegd wat voor man hij is:

“Ze schilderen me af als een monster, maar ik denk niet dat ik er een ben -Ten eerste zie ik er erg goed uit, en ten tweede ben ik een keurige man.”

Nu maar hopen voor Silvio dat zijn tand weer kan worden aangezet en de wonden in zijn gezicht zich niet ontwikkelen tot monsterachtige littekens!

5 gedachten over “Berlusconi verliest een tand (of twee)

 • 23 maart, 2012 om 21:48
  Permalink

  KOVAL ! why do you only respond to people who threaten to unsubscribe… what about me….Id like a shout out too ….I watched all your videos….TWICE…..i loved you when you weren’t? famous…. *sigh*

 • 21 januari, 2012 om 06:32
  Permalink

  Little by little one goes far.

 • 19 december, 2009 om 16:56
  Permalink

  Klopt, het staat (stond) overal verkeerd. Geen probleem. Ik vond het alleen wel vreemd dat ze bij RTL zeiden dat hij was geslagen om vervolgens een filmpje te laten zien waar duidelijk te zien was dat het voorwerp werd gegooid.

 • 14 december, 2009 om 20:12
  Permalink

  Verder klom Silvio niet op het dak van de auto. Maar goed dat wisten we allemaal nog niet precies toen het net was gebeurd.
  Toch bedankt voor de oplettendheid.

 • 14 december, 2009 om 10:03
  Permalink

  “mini versie van het Milanese Piazza del Duomo”

  Het was een mini-versie van de Dom (il Duomo) niet van het domplein (Piazza del Duomo). Lijkt me saai, een pleintje.

  Verder werd het ding gegooid en dus niet meerdere malen geslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.