Campusblog naar Gambia

De A1-junioren van FC Utrecht gaan van 6 tot en met 16 januari naar Gambia (Afrika) voor het project Future Football Leaders. En wij van Campusblog mogen mee! Samen met redactielid Zainab, zal ik vanuit het zonnige Afrika verslag doen van deze bijzondere reis.


Dit project gebeurt in samenwerking met ontwikkelingsorganisatie Better Future. Doel is om de jonge voetballers van FC Utrecht in contact te laten komen met voetballers uit het ontwikkelingsland. Zo kunnen beide groepen hun voetbalkwaliteiten verbeteren en leren van elkaars culturen. Ook spelen de mentoren van de Nederlandse jonge voetballers een belangrijke rol bij het professionaliseren van het voetbaltrainingscentrum in Gambia.  Die accommodatie zou nu nog onvoldoende worden gebruikt.
Wij zullen in Gambia de gebeurtenissen van de jongens op beeld vastleggen, interviews houden en ter plekke monteren. De gemaakte reportages zullen onder andere worden uitgezonden bij RTV Utrecht.
Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.