Gaarkeukens in Utrecht

De New Yorkse gaarkeukens draaien in tegenstelling tot de hypotheekverleners overuren. Deze voorziening is nodig, want veel mensen kunnen, naast de overige lasten, hun eten niet meer zelf betalen. Hoe zit dat met Utrecht. Loopt het bij de gaarkeukens in deze stad ook storm?

Net als New York in Amerika is Utrecht in Nederland een dure stad. De woonlasten liggen gemiddeld genomen hoog. Daarnaast is het voedsel in Nederland ongeveer even duur als in the Amerikaanse city en ook hier ligt de crisis voor de deur.
Voor rampen als deze heeft ook Utrecht een grote gaarkeuken. Het Kollektief Rampenplan verzorgt voedsel op grote schaal in geval van rampen. Campustalk neemt daar binnenkort een kijkje, dus hou ons in de gaten.
Drukte bij New Yorkse gaarkeukens

Grotere kaart weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.