Het ongeluk van Tiger Woods, de animatie.

Het is al een aantal weken geleden dat golfer Tiger Woods een auto-ongeluk kreeg. Vlakbij zijn huis in Orlanda knalde de meest verdienende sporter ooit tegen een boom. Niet echt relaxed voor de beste man, aangezien het auto-ongeluk een stroom aan andere roddels, geruchten en bekentenissen veroorzaakte.

Zo gaan de verhalen rond dat Woods naast zijn huwelijk een stuk of elf maitresses had, hij blijkt seksverslaafd, heeft wapens in zijn huis waardoor de kinderbescherming Woods nog met een bezoekje vereert en zijn vrouw zou na de kerst een scheiding aanvragen. En dit komt dus allemaal voort uit de autocrash van eind november.

3D-animatie
Er gaan een boel geruchten over de autocrash, maar niemand weet exact wat er is gebeurd. Aangezien de situatie van Woods ook de gemoederen in  Hong Kong bezig houdt, heeft mediamagnaat Jimmy Lai, eigenaar van roddelbladen, tijdschriften, een krant en websites, een animatie gemaakt van de crash zoals deze zou kunnen zijn gebeurd. Action News, noemen ze het ook wel; nieuws gereconstrueerd vanuit een 3D-studio. Zo kan nu iedereen op internet het scenario zien dat de vrouw van Woods de achterruit van Woods’ auto inslaat, waarop Tiger zelf tegen een boom aanrijdt. Ze hebben het scenario, heel simpel, van verhalen en geruchten op internet, aangevuld met enige fantasie.

En gezien alle berichten die de media wijden aan het Tiger Woods-schandaal, hier het animatiefilmpje, wat overigens al meer dan twee miljoen keer bekeken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.