Hij is gewoon zó leuk…

Hij is nu al bekender dan Kabouter Plop, is duizenden keren bekeken op YouTube en niet meer weg te denken van de Vlaamse televisie. Ik heb het over de nieuwe hit van de Belgische Man Bijt Hond: kabouter Wesley.

In de uitzending van De Wereld Draait Door op woensdag 11 november was de tekenaar en bedenker van Kabouter Wesley, Jonas Geirnaert, te gast. En ja, als je als Vlaamse kabouter in een van de best bekeken programma’s op de Nederlandse televisie bent geweest, snap ik ook wel dat iedereen ‘m waarschijnlijk al kent, maar hij is gewoon zó leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.