Imro van de UFO-maffia

Wie in Utrecht woont, heeft hem misschien weleens in levende lijve gezien: Imro van Hetten a.k.a. de UFO-piloot, Jacky Pakuta of Betty Sheregal. Deze man heeft een bijzonder levensverhaal en is een levende legende aan het worden. Helaas gaat het op dit moment niet zo goed met Imro. Hij is onlangs opgenomen en zijn gezondheid gaat achteruit.

Imro van Hetten Bron: Straatnieuws
Imro van Hetten Bron: Straatnieuws

Bijzonder

Imro van Hetten, is een Utrechtse dakloze die tot voor kort in de binnenstad rondhing. Hij Zong liedjes over de UFO-maffia en vertelde prachtige verhalen en gedichten over zijn werk als UFO-piloot. Hij zou in de X-28 vliegen, een UFO van Duitse makelij. Hiermee vliegt hij regelmatig naar Erra, een planeet in het derde daluniversum. Hier op aarde, in het zesde daluniversum voelt hij zich niet thuis.Er zijn twee landingsplaatsen, een in het Wilhelmina Park en een in Soesterberg.

Beroemd

Er staan tientallen filmpjes over Imro op youtube die honderden duizenden keren zijn bekeken. Ook heeft deze Utrechtse bekendheid een eigen wikipedia pagina. Hierop wordt zijn levensverhaal verteld, hoe hij ooit tot de internationale (Thai)bokstop behoorde, hoe zijn sportcarriere tot een eind kwam en hoe het daarna bergafwaarts ging met hem. Hij heeft zelfs een fanpage op Hyves met ruim vijfduizend leden.

Portret

CampusTalk zou graag een portret maken van deze Utrechtse ster. Het is lastig om in contact te komen met Imro. Daarom zijn tips over zijn verblijfplaats meer dan welkom. Als je informatie hebt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Imro van Hetten = Jacky Pakuta over de UFO-maffia

4 gedachten over “Imro van de UFO-maffia

 • 17 juli, 2013 om 16:09
  Permalink

  De laatste tijd zie ik hem weer langs de Utrechtse Oudegracht lopen, aan de kant van de Twijnstraat. Zo te zien gaat het niet goed met hem, maar ongetwijfeld zit hij wel ergens in de opvang. De man is een bekendheid in Utrecht maar inderdaad heel ziek.

 • 27 februari, 2013 om 18:40
  Permalink

  Laat die man met rust jo.

  Hij is een schizofreen die veel heeft meegemaakt in zijn leven en realiteit
  en fictie een eigen leven heeft gegeven. Die droomwereld is tevens zijn ondergang aan het woorden
  want met al die eurotjes die hij krijgt koopt hij waarscheinlijk de nodige dope. Je ziet hem gewoon aftakelen.

  groeten van de haagseufomafia

 • 24 december, 2012 om 15:38
  Permalink

  Hallo,

  Is dit ooit nog van de grond gekomen? Heb na het zien van talloze filmpjes en dergelijke een grote interesse gekregen in deze man en zijn verhaal. Hij is echt van het ene uiterste naar het andere gegaan, wat bij mij automatisch de vraag oproept: hoe is zoiets nou mogelijk? Ik hoop dat er ooit nog positievere aandacht voor deze man komt ipv alleen bekend te staan als een dorpsgek. Zo gek was (is?) hij namelijk niet. Kijk op youtube eens het filmpje ‘rat van de stad’. Daar is echt een persoon te zien, in groot contrast met de filmpjes waar hij zo bekend mee is geworden..

  Neem gerust contact op: timvdarend@hotmail.com

  Groeten,

  Tim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.