Medici op het podium

De Utrechtse band The Medics knalt van het podium af. Ze waren al te gast bij 3FM. Giel Bielen vond de band fantastisch. Het is een kwestie van tijd voordat deze band doorbreekt. Campustalk maakte vier videoclips voor de band.

Leadzanger Daniel bij 3FM
Leadzanger Daniel bij 3FM. FOTO: The Medics

Sinds 2008 bestaat de vijf-koppige rockband. Volgens de bandleden zijn The Medics ‘uw eerste hulp bij lusteloosheid en andere uitputtingsverschijnselen’. De muziek is te vergelijken met die van de Editors en The Strokes.  Diverse poppodia en festivals als Tivoli de Helling, Flevo Festival en Lakeside Festival gingen al plat voor The Medics.

Onlangs tekende de band een contract met een boekingskantoor. Komend voorjaar moet er ook een nieuwe EP verschijnen. Deze mini-cd bevat een aantal nieuwe nummers. Tot nu toe is de band vooral bekend met nummers als ‘Great is my fear’ en ‘The dream begins’.
Aan het einde van Campustalk 6 t/m 9 is alvast een voorproefje te vinden van de nieuwe nummers. Weten of The Medics binnenkort bij jou in de buurt optreden? Check de website!

Onlangs tekende de band een contract met een boekingskantoor. Komend voorjaar moet er ook een nieuwe EP verschijnen. Deze mini-cd bevat een aantal nieuwe nummers. Tot nu toe is de band vooral bekend met nummers als ‘Great is my fear’ en ‘The dream begins’.

Aan het einde van Campustalk 6 t/m 9 is alvast een voorproefje te vinden van de nieuwe nummers. Weten of The Medics binnenkort bij jou in de buurt optreden? Check de website!
 

 

The Medics op het dak in UtrechtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.