Morning Diaries in Campustalk

Na hip-hop formatie New Oldskool en rockband The Medics zal Campustalk drie afleveringen lang worden afgesloten door de Utrechtse talenten van Morning Diaries. Op 8, 15 en 22 februari zijn in de uitzending videoclips te bewonderen van deze vierkoppige  rockband.

Morning Diaries werd opgericht in september 2006. Vier jongens van jaarclub Tempest van de Utrechtse studentenvereniging Unitas SR, besloten samen een band te vormen. Erg serieus waren  studenten Jochum, Melvin, Aeneas en Jurriaan toen echter nog niet. Een jaar lang kwam de  nog naamloze band niet verder dan het bijna produceren van covers.

‘Blisters’

In 2007 besloten de heren het serieuzer aan te pakken. Drummer Melvin wilde niet verder, verliet de band en werd vervangen door drumtalent Erik de Vries. In september dat jaar was het eerste eigen nummer van de band een feit, genaamd ‘blisters’.

mdiaries2

Eerste optreden & demo

In Breda had  de band in september 2008 vervolgens zijn allereerste optreden. Datzelfde jaar verliet Aeneas de band en werd vervangen door gitarist Gerbo Engels. Dankzij de technische vaardigheden van Gerbo waren de heren in staat een demo op te nemen, wat leidde tot optredens in Amsterdam en toelating tot de voorrondes van de Utrechtse bandwedstrijd ‘Clash of the Titans’.

Kijk hier alvast naar een filmpje van een optreden van de band:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.