Platenwinkel neemt afscheid met dikke fuif

Nog één grote uitverkoop en een eindfeest vanavond in Tivoli en dan is het echt basta! Metro Records, de platenwinkel gevestigd in conceptstore Revenge, gaat de laatste week in. Reden van sluiten is volgens de eigenaren natuurlijk het downloaden via internet en de veranderende muziekmarkt. Met dit laatste bedoelen ze ook de veranderende muziekwínkel. High Fidelity praktijken zoals we die op dit moment alleen nog terugzien in platenwinkel Da Capo, zijn vandaag de dag zeldzaam. Het persoonlijke tintje, waarbij er veel ruimte is voor discussie over muziek, is er bij de meeste platenwinkels wel af.

Ondanks het treurige eind, knalt Metro Records er vanavond met een grote fuif uit. De plaatpuristen worden bijgestaan door Utrechtse DJ’s Pitto en Nuno Dos Santos.
Hier alvast een voorproefje en dan hup, de deur uit voor een laatste ode aan Metro Records!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.