Project ‘Keuken op z’n Kop’ blijkt een succes

In de afgelopen uitzending van Campus Talk zijn we langs geweest bij het restaurant Lokaal Negen. Tijdens de opnamen had eigenaar Thijs Afink het project ‘Keuken op z’n Kop’ net gestart. Het concept kwam hierop neer: als je altijd al een ingredient heb willen proberen om mee te koken, neem je dat mee naar Thijs op maandagavond. Hij maakt er vervolgens voor jou een lekkere maaltijd van en jij mag kijken hoe hij dat doet, wijntje erbij en even later uitgebreid proeven. Wij hadden in onze uitzending een wel erg gekke combinatie aan ingredienten meegenomen; chocola en een vergeten groente die we vonden in een of andere natuurwinkel in de stad: ‘aardpeertjes’. Maar Thijs ‘Oh ik bedenk wel wat’ Afink wist hier wel raad mee en toverde voor ons een heerlijke maaltijd op tafel. Zien wat het is geworden? Kijk dan op RTV Utrecht.nl voor de gemiste uitzendingen.

Maar wij waren, nu het restaurant al een paar weken open is wel benieuwd of het een idee nou wel een beetje een succes is of niet. Dus wij zochten Thijs op in Lokaal Negen. En Thijs kon ons vol trots vertellen dat hij elke maandagavond vol zat met nieuwe gasten. “Ik moet zelfs mensen afzeggen, die willen komen eten.” Nu de Jakhalzen van de Wereld Draait Door zijn langsgeweest en de kranten er vol mee stonden, wil iedereen wel eens zien wat Thijs wel in huis heeft. En de uitdaging is groot. Want wie brengt het meest bizarre ingredient mee? Voorbij zijn al gekomen; tandpasta, energydrink en drop. Nu jij nog…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.