Rap moet Spoorlaan tegenhouden

De aanleg van de Spoorlaan in Utrecht is al jaren omstreden. De verbindingsweg met de A2 in Utrecht Noordwest zal dwars door de tuinen van de Zuilenaren lopen. Voor de bewoners aan de St. Josephlaan komt de weg tegen hun zin in wel heel dichtbij, want als de Spoorlaan er komt zal er tunnel moeten worden gegraven voor hun deur. Dat betekent ook de sloop van meer dan dertig huizen.

Kees Ebbenhorst (75), voorzitter van de bewonerscommissie St. Josephlaan en omgeving, heeft tien jaar geleden succesvol de Spoorlaan tegen gehouden. Nu de Spoorlaan weer bovenaan op de politieke agenda staat, heeft hij zich opnieuw actief ingezet. Met de ‘ontevredenheidsrap’ wil hij op een ludieke manier zijn mening (en die van veel bewoners) over de Spoorlaan naar buiten brengen.

Binnenkort in CampusTalk zien we Ebbenhorst terug in een item over het leed wat de bewoners van de St. Josephlaan te wachten staat als de tunnel daadwerkelijk wordt aangelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.