Roerige tijden voor de automarkt

autosHet zijn roerige tijden voor de Utrechtse automarkt. In 2011 worden de veemarkthallen, waar de markt nu nog elke dinsdag wordt gehouden, gesloopt. Op het terrein worden dan  vijfhonderd huizen gebouwd. Een nieuwe locatie voor een van de grootste automarkten van Europa is er nog niet.

De gemeente wilde de markt verplaatsen naar Haarrijn bij de A2, een goed bereikbare locatie. De Belangenvereniging Automarkt Utrecht was het hier alleen helemaal niet mee eens. De nieuwe locatie zou volgens deze groep juist slecht bereikbaar en veel te klein. Inmiddels is dit plan geschrapt en gaat de zoektocht naar een nieuwe locatie verder.

Binnenkort veel meer over deze zoektocht  in Campustalk.

De autohandelaar in dit filmpje van RTV Utrecht vindt het sluiten van de veemarkthallen broodroof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.