Sinterklaas-mania

Nu weet ik wat ze bedoelen met de sinterklaasgekte. Het behelst zich niet tot het feit dat de chocoladeletters, pepernoten en amandelstaven je al je neus uitkomen ver voor 5 december. Het is erger. Het is oprecht een gekte. Daar ben ik deze week achtergekomen.

Deze week was ik wanhopig op zoek naar een idee voor een surprise. Vreselijk om toe te geven, maar alle inspiratie en creativiteit was mij ontvlogen en ik was genoodzaakt om mijn heil te vinden bij Google. Met de geweldige zoekterm ‘Surprise ideeën’ kwam ik een heel eind. Blijkbaar zijn er meer lotgenoten die na jaren van surprises maken zonder ideeën zijn komen te zitten. Verschillende fora maar ook unieke websites zijn ontstaan rondom dit dilemma.

Maar tot mijn grote verbazing is de welbekende sinterklaasgekte het meest actief op internet. Ik kwam erachter dat er een markt bestaat voor surprises. Er zijn mensen die op marktplaats hun surprise verkopen. Inderdaad. Iets wat zo persoonlijk is en iets wat met liefde is gemaakt, wordt verkocht op internet. Ik snap dat overal een markt voor is, maar ik vind dit toch wel het toppunt van de sinterklaasgekte. Ik heb uiteindelijk via internet wel een idee voor een surprise opgedaan. Ik hoop maar niet dat ik die binnenkort voor vijf euro op marktplaats terug vindt.

Nog een surprise nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.