Tien miljoen kilo oud-papier

Waar Loek en Louis zijn, is oud-papier. En waar oud-papier is, zijn Loek en Louis. En niet zo’n beetje papier ook. De heren zijn dan inmiddels wel 80 en 86, ze laten zich niet uit het veld slaan. Tien miljoen kilo hebben ze in de loop der jaren voor sportvereniging Zwaluwen Utrecht 1911 opgehaald.

“Noem ons maar ouwe knarren”, zegt Loek Rabou terwijl hij om 11.30 uur ’s ochtends een borrel inschenkt voor vriend Louis van Hees en zichzelf. Ketel 1 welteverstaan. En zeker ook welverdiend. Want op hun oude dag sleepten ze toch voor ruim 450.000 euro aan oud-papier voor ‘hun cluppie’ bij elkaar.

Ondanks een steek in zijn rug, opgelopen bij het sjouwen, peinst Loek er niet over het wat rustiger aan te gaan doen. Samen met compaan Louis gaat het werk gewoon vijf dagen per week door. En dat is mooi, want zo konden wij van CampusTalk een dagje bij ze in de keuken kijken.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan maandag 7 december om 18.10 uur naar UStad!

De heren stellen zichzelf en elkaar alvast even voor:

3 gedachten over “Tien miljoen kilo oud-papier

  • 22 maart, 2012 om 09:35
    Permalink

    Nice site simply. Maintain the great work and i also will keep reading through a person.

  • 6 december, 2009 om 00:59
    Permalink

    das muss ich seh’n!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.