Verwaande honden dankzij Paris Hilton

Dat kleine hondjes, mede dankzij Paris Hilton, regelmatig als accessoires gebruikt worden is bekend. De honden krijgen kleren aan, luxe diners voorgeschoteld en hoeven, met behulp van een speciale tas, niet eens meer zelf te lopen. Dat deze verwennerij kan leiden tot arrogant gedrag van de trouwe viervoeters, is volgens dierenfluisteraar Ayen Velduijsen niet meer dan een logisch gevolg.

Hondenego

In de studio van campustalk vertelt Velduijsen dat bijvoorbeeld het optillen van je hond, er voor kan zorgen dat het ego van de viervoeter groter wordt dan het beestje zelf. Op Youtube staat een filmpje waarin duidelijk wordt wat de verwennerij met een hond kan doen.

LA vs. Utrecht

Niet alleen in Paris’ hotspot LA bestaat de mogelijkheid om je hond zo in de watten te leggen. In Utrecht bezochten we samen met baasje Yvonne en Chihuahua Benji een aantal honden hotspots. Daar kwamen we tot de ontdekking dat een leven als hond in Utrecht zo gek nog niet is. Ayen Veldhuijsen is minder blij met Paris en de Utrechtse honden spots. Ben je nieuwsgierig geworden, Kijk dan naar aflevering zeven van campustalk!

Hier vind je alvast meer informatie over dierenfluisteraar Ayen Veldhuijsen

Eén gedachte over “Verwaande honden dankzij Paris Hilton

  • 18 januari, 2010 om 21:29
    Permalink

    kan iemand mij een datum van uitzending vertellen.mijn hond is bij de opnames aanwezig geweest.alvast bedankt m.v.g. diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.