´Voetbal International net Koefnoen´

Khalid_SINOUH_603105d

´Het is gewoon geen voetbalprogramma´, begint reserve goalie van Fc Utrecht Khalid Sinouh. ´Rons Jans vergeleek Voetbal International een tijdje geleden met Koefnoen en daar heeft hij best gelijk in.´

Tijdens het interview met de doelman over de Nederlandse sportjournalistiek laat hij weten dat hij op deze journalistiek weinig heeft aan te merken. Toch zitten er in de kwaliteit van de voetbalprogramma´s volgens de Marokkaanse keeper wel degelijk verschillen.

´Studio Voetbal is kwalitatief gewoon een veel beter programma dan Voetbal International´, gaat Sinouh verder. ´Wanneer een voetballer goed is, vinden ze hem bij Voetbal International fantastisch en wanneer iemand minder is, is hij ook meteen slecht. Er hangt bij hun duidelijk een restje onder goede voetballers. Ik vind dat denigrerend naar die jongens. Daarnaast worden er veel te veel grappen gemaakt. Kijk, een geintje moet kunnen maar het moet wel een beetje serieus blijven.´

Sinouh, die zelf ook jouralistieke ambities had en stiekem ook nog wel heeft, sluit overigens niet uit dat hij zelf ooit nog wel eens met een microfoon in zijn hand op televisie zal verschijnen. ´Wie weet. Het is alleen de vraag of er op dat moment vraag is naar iemand zoals ik´, besluit hij met een brede lach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.