Gambia in CampusTalk en op Campusblog

Zoals jullie weten zijn Laura en ik tien dagen in Gambia geweest samen met de A1 van FC Utrecht. Het doel van de trip was om de Nederlandse spelers in contact te brengen met voetballers uit een ontwikkelingsland en om al voetballend kennis en ervaring uit te wisselen. Hierdoor zouden ze moeten groeien, als voetballers, maar ook als mens.

CampusTalk

Onze trip heeft veel mooie beelden opgeleverd. Dank daarvoor aan de voetballers van de A1. Binnenkort is dan ook een spetterend filmpje te zien in CampusTalk over de avonturen van de A1 in Gambia. Verder is er aanstaande donderdagavond op Eredivisielive aandacht voor de Gambia-reis van FC Utrecht. En vanaf volgende week natuurlijk ook op FC Utrecht TV.

A1 FC Utrecht
A1 FC Utrecht

Campusblog

Wij hadden graag al een filmpje op Campusblog geplaatst, maar dat is in verband met beeldrechten helaas nog niet mogelijk. Vanaf volgende week kan het wel. Dan zal een zwingende sfeerimpressie van de reis op deze blog te zien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.