Dromerige laatste slotakkoorden

Het slot van onze slotakkoorden wordt gespeeld door een man alleen: Hagy oftewel Maurits Hagemans. Met zijn gitaar en sampler betoverd hij de redactie met elektronische klanken en zijn rustige stem.

Hagy Club3voor12, Gerben Schmidt

Hagy maakt muziek waar je moeilijk een muziekterm op kan plakken het roept meer woorden op als dromerig of sferisch. Het soloproject van Maurits is iets heel anders dan de muziek die hij voorheen met We love people in bearsuits maakte. Eind 2008 heeft hij besloten om de energieke duitstalige elektro band in te ruilen voor de veel rustigere elektro die hij nu maakt.

Met We love people in bearsuits speelde Maurits op podia door heel het land. Van Paradiso naar Ekko en van Groningen naar Tilburg, de mannen in berenpakken verschijnen overal. Hagy is vooral te zien de Utrecht zelf. Hij debuteerde in mei 2009 bij Club 3voor12, waar ook een andere slotakkoordband,  The Medics van zich liet horen.

Nu heeft hij in korte tijd twee nummers geschreven over de onderwerpen in onze talkshow. Eind maart zijn de slotakkoorden van Hagy in CampusTalk te horen.

Hier alvast een nummer van Hagy, Minn:

[audio:http://www.campusblog.nl/wp-content/uploads/2010/01/04.Minnn_.mp3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.