Electronische beats in de kou

Voor de meeste festivalgangers is de winter vaak een drama. Maanden moeten zij weer wachten tot het zonnetje gaat schijnen, de korte broek uit de kast kan worden gehaald en de lauwe dode biertjes in rap tempo kunnen worden genuttigd.  Want dat is toch wel wat de meeste mensen zich bij een festival voorstellen; smakeloos bier en in de zon dansen op je slippers tot je er bij neervalt.

Aankondiging

Maar voor de echte festivalliefhebbers maakt het niet uit of zij nu dansen bij 25 of 5 graden. In zomerkleding of in  skipak.  Lauwe biertjes of koude biertjes. Als de muziek en sfeer maar optimaal is. Speciaal voor deze mensen is er Source on Ice.    Het winterfestival van Utrecht in de buitenlucht. Zaterdag 27 februari vindt voor het tweede jaar dit festival plaats  op het  Paperdome terrein in Leidsche Rijn. Rusland is het thema en samen met veel electronische muziek, toffe visuals en  beeldende kunst moet dit zorgen voor weer een onvergetelijk feestje. Vorig jaar was het een groot succes. Mensen kwamen  in hun beste winteroutfit en genoten van de beats, nepsneeuw en snert om warm te blijven.  De kaartjes waren toen ruim  van tevoren al uitverkocht. Dus wil je dit jaar het eerste festival van 2010 niet missen, wees er dan snel bij.

Line Up

Source on Ice winterfest, Zaterdag 27 februari 2010, 13.00 – 23.00 Paperdome Terrein Utrecht. Michael Mayer & Superpicher aka Supermayer (DE), Rick Wade (VS), Lindstrom live (NOR), Pitto & Jackmate (DE), Steffen Bennemann (DE), Melon, Aardvarck & Steven de Peven aka Rednose Distrikt, Tom Trago & San Proper live, Bert de Rooij & Dollkraut

Andere feestjes

Ben je een echte koukleum en heeft ook de line-up je niet genoeg kunnen overtuigen om in het Hollandse winterweer te gaan dansen. Dan zijn er zeker nog alternatieven. Want de crew van Source organiseert ook regelmtig feestjes in de Ekko. En als straks het echte festivalseizoen weer begint, dan blijft Source ook zeker niet achter met een zomereditie.  Kijk op de site van Source voor de agenda.

Om in de sfeer te komen, hier het filmpje van vorig jaar.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.