Geen kleedkamerbeelden bij FC Utrecht

FC Utrecht heeft niet kunnen stunten in het eredivisieduel tegen koploper FC Twente. In een tegenvallende wedstrijd bleef het 0-0. Voor de tv-kijkende fan van de Domstedelingen extra jammer, omdat zij bij winst hadden kunnen genieten van live beelden vanuit de kleedkamer.

Betaalzender Eredivisie Live is met ingang van vandaag begonnen met het experiment van kleedkamerbeelden bij een aantal clubs uit de Nederlandse competitie. FC Utrecht is één van de teams die toestemming hebben gegeven voor een kijkje in hun kleedkamer, máár, net als de andere ploegen die meewerken aan het experiment, dan alleen bij een overwinning. En winnen deed Utrecht vanmiddag niet, al scheelde het niet veel.

Utrecht beter dan Twente

In een tegenvallende wedstrijd was het vooral FC Utrecht dat het initiatief had. FC Twente oogde mak en liet Utrecht vrijuit voetballen. Veel kansen creëerde de Domstedelingen echter niet, al waren ze in het slot van de wedstrijd nog zeer dichtbij de winst: Ricky van Wolfswinkel liep alleen af op Twente-keeper Sander Boschker, maar werd op het moment dat hij de bal op doel wilde schieten, gevloerd door Tukker Wout Brama. Brama leverde het een rode kaart op, Van Wolfswinkel slechts een vrije trap, waaruit Utrecht geen doel trof.

fotos
Ricky van Wolfswinkel

Van der Gijp en Derksen vinden camera in kleedhok niet bijzonder

Jammer genoeg vanmiddag geen kleedkamerbeelden dus. Al moeten de mensen zich, volgens René van der Gijp en Johan Derksen niet te veel voorstellen van die beelden. Zie hieronder een filmpje met het commentaar van de twee voetbalanalisten op het experiment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.