Hey, wir wollen die Bilder sehen!

Apres-ski Zell am See

Gelukkig hebben we de beelden nog…Zoals al eerder bekend werd op deze site, zijn drie redactieleden van CampusTalk met de trein afgereisd naar het Oostenrijkse Zell am See. Onderweg en ter plaatse werden de nodige beelden geschoten en de bijbehorende drankjes genuttigd.

Onze spectaculaire reis met de Ski-Trein leverde ruim twee uur aan beeldmateriaal op; een strenge selectie van het materiaal was dus een vereiste. Met het eerdere bericht brachten we jullie al een beetje in hogere feestsferen met heerlijke apres-ski-nummers; op de eerste beelden van de reis hoeven jullie niet langer te wachten!

Met dit voorproefje geven we jullie alvast een impressie op wat komen gaat. Een verslag van de complete reis zal in één van de komende uitzendingen van CampusTalk te zien zijn. Binnenkort meer (exclusief) beeldmateriaal op deze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.