Hey, wir wollen die Eisbären sehen!

Voor sneeuw hoef je op dit moment niet naar Oostenrijk of Zwitserland. Ook in Nederland is het al weken winter. Toch gingen drie redactieleden van Campustalk richting het Oostenrijkse Zell am see.

Het gaat natuurlijk om de inhoud
Het gaat natuurlijk om de inhoud. FOTO: Ars Entertainment

In de discocoupé van de Alpenexpres klinkt de apres-ski muziek door de speakers. Nummers met diepgaande teksten als: “Hey, wir wollen die eisbären sehen” (Hey, we willen de ijsberen zien) en “Sjalalala, besoffen” (Sjalala, bezopen). Het aanwezige publiek, vooral jongeren, drinkt bier, veel bier.

De speciale Alpenexprestrein rijdt in de wintermaanden naar de populaire wintersportgebieden in Oostenrijk. Niet dat deze jongeren op de piste te vinden zullen zijn, maar het gaat om het idee.

Binnenkort is er op deze website een uitgebreide serie filmpjes te vinden over de reis. Geniet tot die tijd van deze heerlijk apres-ski nummers! Prosit!

Heb jij leuke apres-ski herinneringen? Deel ze met ons!

2 gedachten over “Hey, wir wollen die Eisbären sehen!

 • 4 december, 2012 om 18:35
  Permalink

  Geachte website beheerder,
  Op uw website verlinkt u klaarblijkelijk onopzettelijk naar de website http://www.zellamsee.at. Dit is echter niet de officiële website van de regio, maar een website van een privé persoon met gedeeltelijk foute en oude informatie.
  Voor de bezoekers van uw website wil ik u vriendelijk verzoeken deze link, in de link van de officiële website van Zell am See – Kaprun te veranderen (www.zellamsee-kaprun.com/nl).
  Als u nog foto´s van de regio Zell am See –Kaprun nodig heeft, kunt u die gaarne via http://www.zellamsee-kaprun.com/en/service/press/press-pics downloaden. Geeft u wel alstublieft altijd het copyright aan.
  Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
  Met vriendelijk groet,
  Christian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.