HIT ME TV in je studentenkamer

Een al dan niet bekend bandje uit de Utrechtse muziekscene die komt optreden in je studentenkamer, dát is Stukafest, het StudentenKamerFestival dat elf februari plaatsvindt. In deze tweede editie van Stukafest zijn er 22 acts in 22 verschillende studentenkamers. Ver fietsen hoef je nooit, want de studentenkamers zijn verspreid over de hele stad.

Naast muziek zijn er ook optredens op het gebied van beeldende kunst, cabaret, dans, film en theater. En de organisatie van Stukafest heeft dit jaar goed zijn best gedaan, want het zijn niet de minste namen die ten tonele verschijnen. Zo heeft HIT ME TV op festivals als Lowlands en Amsterdam Dance Event gestaan en speelde Solo eerder op Noorderslag. Ook filosoof Bas Haring is te zien in een studentenkamer, evenals de Canadese singer-songwriter Peter Katz, die eerder op festival Le Guess Who speelde.

De kaartverkoop voor Stukafest start donderdag 21 januari. Op de site van Stukafest zie je precies waar, wie en wanneer iemand komt optreden, voorzien met een mooi google maps overzichtje zodat je gelijk door kan klikken naar acts dicht bij jouw huis. Nog even terugkoppelen; elf januari, gave bandjes, niet duur, Utrecht. Gaan!

En om vast in de goede sferen te komen, hier een aantal filmpjes van bandjes die komen optreden.


HIT ME TV


Most Unpleasant Men


United C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.