Nieuwe Liefde voor Kunstliefde

Kan je de tentoonstellingen van het Centraal Museum wel dromen? En wil je eens wat anders zien dan de de treintjes in het Spoorwegmuseum? Ga dan eens kijken in het iets minder bekende pand van kunstenaarsvereniging Kunstliefde aan de Nobelstraat 12A in hartje Utrecht.

Afgelopen zondag was daar de opening van ‘Nieuwe Liefde + Utrechtse Grafisch Vormgevers’.  Hier tonen nieuwe getalenteerde kunstenaars hun werk. Onder andere studenten van de HKU en pas afgestudeerden presenteren hun creatieve gedachten in de vorm van schilderijen, tekeningen en foto’s.

Grafisch ontwerp

Bijzonder aan de tentoonstelling is ook de diversiteit aan grafisch ontwerp dat er op de eerste verdieping wordt vertoond. Voor liefhebbers van deze kunstvorm is een bezoek dus zeer de moeite waard, want zo vaak staat een tentoonstelling niet geheel in het teken van grafisch ontwerp. In de bovenzaal zie je onder andere werk van kunstenaars Rosa Mathijssen en Isme.

Nieuwsgierig geworden, maar deze week te druk? Niet getreurd, de tentoonstelling is nog te zien tot en met 31 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.