Ook dit jaar geen festival deBeschaving

Helaas pindakaas. Na een pauze in 2009, gaat ook dit jaar festival deBeschaving niet door. Gedoe met een dreigende vordering van de curator van failliete partner The Alternative maakt het op poten zetten van een editie voor 2010 te onzeker.

Het Utrechtse festival beleefde in 2008 de laatste editie op het terrein rondom Vredenburg Leidsche Rijn. Hoewel ze ook literatuur en comedy programmeerden, stond het festival vooral bekend om haar muziekaffiche. Internationale artiesten als Pete Doherty, Kate Nash en Adam Green beklommen het podium. De ambities om net zo groot als Lowlands of Pinkpop te worden zijn nu (even?) van de baan.

Als troost een paar hoogtepunten van de afgelopen jaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.