Opmerkelijk, opmerkelijker, opmerkelijkst

Als journalisten in de dop wordt natuurlijk van ons verwacht dat wij een beetje serieus met het nieuws bezig zijn. We horen allemaal te weten wat de commissie Davids is, welke schaatser deze week een punt zette achter zijn carrière en wat er net in Haïti is gebeurd. Op internet zijn echter nog een hele hoop andere nieuwtjes te vinden die je misschien niet onthoud of die er minder toe doen, maar die wel gek en bijzonder zijn.

Een speurtocht op het internet afgelopen week leverde onder andere het volgende op:

Zo overleefde een 35-jarige vrouw in de Spaanse stad Barcelona acht dagen (!) zonder eten en drinken in haar eigen lift in huis.

De vloer van een kliniek van Weight Watchers in Zweden stortte in toen een groep van twintig afvallers zich had verzameld. Tja.

Een Turkse man (112) en vrouw (110) zijn maar liefst 90 jaar getrouwd. Het stel, dat in het dorpje Arguvan woont, kreeg tien kinderen en heeft inmiddels 113 klein- en achterkleinkinderen. Tijdens het interview, met de Turkse krant Radikal, lieten de twee elkaars hand niet los. Dat is pas liefde.

In Rusland werd een partij vlees in beslag genomen. De hamlapjes waren over de datum. Een klein beetje maar hoor.

Op de site van RTV Utrecht stond ook nog een opmerkelijk bericht over raadsman Kees van Oosten. Binnenkort is hij op bezoek bij CampusTalk waarin hij zijn mening uiteenzet over het gemeentebeleid rondom de wijk Zuilen. Let ook vooral op de reacties!

En oh  ja, er bestaan gelukkig nog gewoon eerlijke mensen op deze wereld.

Een gedachte over “Opmerkelijk, opmerkelijker, opmerkelijkst

  • 25 januari, 2012 om 06:48
    Permalink

    I’ve been looking for this given that yesterday. It’s genuinely worth checking. This is exactly what I desire to read.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.