Oude Utrechtse kroegen op de kaart

Utrecht stikt van de kroegen. Zo moeilijk moet het dus niet zijn om ergens een biertje te drinken. Voor ieder wat wils, van studenten tot ouwelullen. Van trendy loungen tot het meezingen van Hollandse krakers.

Oude Utrechtse kroegen, toen en nu
In de serie ‘Oude Utrechtse kroegen, toen en nu’ portreteren we vijf Utrechtse kroegen. We vragen de kastelein ’t hemd van ’t lijf en dat resulteert in een leuke sfeerimpressie.

De kroegen die we behandelen zijn: Cafe de Nieuwe Dikke Dries, Café ’t Pandje, Café Willem Slok, Café de Potdeksel en Café de Postillion. Kijk dus iedere maandagavond om 19:00 naar CampusTalk of houd deze site in de gaten voor de uitzendingen.

kroegentocht
Wil je zelf eens een biertje drinken in deze kroegen en het “Echte Utrechtse kroegleven” ervaren? Kijk op het kaartje hieronder voor de locatie van de vijf kroegen. In iedere kroeg een paar biertjes en dan weer verder, gegarandeerd een leuke avond.

Oude Utrechtse kroegen, toen en nu weergeven op een grotere kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.