Sportscholen profiteren van goede voornemens

Kerst en Oud en Nieuw zijn eetfeesten bij uitstek. En als het nieuwe jaar dan eenmaal begonnen is, is het weer tijd voor de goede voornemens. Stoppen met roken, harder studeren en eindelijk eens voorgoed afscheid nemen van die overtollige kilo’s.

“We zien het ieder jaar. Januari is de drukste maand in de sportschool,” vertelt Taco. Hij werkt bij Bodysports in Utrecht en geeft zelf sportlessen, maar behandelt ook de nieuwe inschrijvingen. De verklaring van de explosieve toename van het aantal sporters in januari is volgens Taco simpel: “Na de Kerst willen mensen gewoon van die heupen af. Ze willen weer in hun bikini passen.”

Weg met die kilo’s!

Het is inmiddels half januari, maar de goede voornemens zijn nog niet vergeten. Op een doordeweekse avond is het bij Bodysports in Utrecht stampvol. CampusBlog ging eens kijken hoe druk het is op een dinsdagavond in januari.

[audio:http://www.campusblog.nl/wp-content/uploads/2010/01/Sportscholen-Anke.mp3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.