Tijd voor ontspannning

4 uur cup-a-soupOok al heel de dag achter je computer aan het werk? Ben je het zat om cappuccino’s met hazelnootsmaak en sojamelk voor je baas te halen? Sta je al strak van de koffie en lust je geen Cup-a-Soup? Dan is dit misschien wel een manier om te ontspannnen.

In aflevering 6 van CampusTalk namen we al een kijkje bij de Dutch Game Garden in Utrecht. Een overkoepelende stichting die jonge game ontwikkelaars helpt in het opstarten en ondehouden van hun eigen bedrijfje. Een van de bedrijfjes onder de vleugels van Dutch Game Garden is Xform. Vier jonge mannen die in een kantoortje een game in elkaar flansen. Een van hun pronkstukken is het spel Go kart! Go Turbo!

Update
Momenteel wordt er hard gewerkt aan een update: Game developer Metthew van Xform:

“We zijn op dit moment bezig met het laten testen van een game. Zes gamers zijn nu bezig het spel te spelen en ondertussen onderzoeken ze allerlei dingen. Er wordt bijgehouden waar ze naar kijken, welke elementen de meeste aandacht krijgen en waar eigenlijk overheen wordt gekeken. Aan die dingen moeten we dus nog meer aandacht besteden. Als we al die informatie binnen hebben gaan we het spel updaten. Meer levels, andere karakters en mooiere achtergronden.”

Racen!
Wie aan het ontspannend leven van Campusblog nog meer behoefte heeft om zijn zinnen te verplaatsen, hier het spel. Let wel op, het is verslavend! Wie is het snelst? Noteer je beste tijd in de comments hier onder.

Veel plezier, en als de baas er achterkomt? Wij weten van niks…Zorg trouwens dat je niet doorslaat zoals op het onderstaande filmpje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.