Vorm ziet Sinouh graag een talkshow presenteren

‘Een talkshow is wel iets voor hem en dan ben ik zijn sidekick’, grapt FC-Utrecht-keeper Michel Vorm na een interview met collegadoelman Khalid Sinouh. Speciaal voor CampusBlog interviewde Utrechts tweede keeper Sinouh, eerste doelman Vorm, in De Galgenwaard.

Sinouh zou na zijn voetbalcarirère graag in de journalistiek werken en kreeg van de redactie van  CampusBlog de gelegenheid om zijn interview-kwaliteiten te laten zien in een vraaggesprek met zijn concurrent-doelman.’Volgens mij ging het wel goed’, reageerde Sinouh na afloop op het interview. ‘Ik heb geprobeerd om er mijn eigen draai aan te geven, zodat het geen standaard gesprek zou worden. Of dat gelukt is, weet ik niet, daarvoor moet ik het eerst terugzien.’

Hier kan Sinouh het terugzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.