CDA-lijsttrekker Harm Janssen

Harm Janssen, 36 jaar oud en lijsttrekker van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart in Utrecht. Daarnaast is Janssen ook nog loco-burgemeester van de stad. Wie is de man achter deze politieke partij?


Harm woont sinds zijn studententijd in Utrecht. Hij besloot hier geofysica te studeren. Sindsdien is hij niet meer weggegaan. Momenteel woont hij samen met zijn vrouw en drie kinderen (twee dochters en één zoon) in Leidsche Rijn.  De lijsttrekker is erg sportief en fietst graag. ”Ik hou van alle sporten”, merkt hij op.

Naast sport houdt Janssen ook van twitteren. Elke dag plaatst hij wel een nieuwe tweet over iets wat hij heeft meegemaakt. Van het behalen van het zwemdiploma van zijn zoontje tot aan het slaan van de eerste paal van het muziekpaleis.

De lijsttrekker houdt zich zo vlak voor de verkiezingen bezig met veel zaken. Tijdens zijn fietstochtjes naar zijn werk merkt hij op dat het af en toe lastig is om een standplaats te vinden. Iets waar de gemiddelde Utrechter ook tegenaan loopt. Het fietsenprobleem is één van de dingen waar het CDA zich mee bezig gaat houden als ze worden gekozen bij de verkiezingen.

Ben je benieuwd hoe Harm Janssen het probleem in de stad denkt aan te pakken. Kijk dan maandag 1 maart naar CampusCam op UstadTV.

Een sfeerportret van Harm Janssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.