Hoe lelijker, hoe beter…?

Wat is het toch met schoenen de laatste tijd? Hoe lelijker, hoe beter lijkt het wel.

De warme comfortabele UGG’s die deze winter niet uit het straatbeeld weg te denken zijn. Croc’s, die begonnen als ideaal schoeisel in de zorg, maar ook prive steeds meer aan populariteit winnen. Een paar jaar geleden maakten de Birkenstocks, die eerst echt alleen maar bij je oma gezien konden worden, hun comeback.

Voor deze zomer zouden het wel eens de Fitflops kunnen zijn die het hem gaan doen. Gezondsheidsslippers met een ingenieuze techniek waardoor je tijdens het lopen gelijk vet verbrand. Anti-cellulitis-slippers, soort van.

Er is altijd een groep mensen die comfort verkiest boven fashionability, maar het grappige de laatste jaren, is dat juist mensen die erg met hun uiterlijk bezig zijn kiezen voor bovengenoemde schoenen. We willen dat alles wat we dragen mooi en sierlijk is, behalve onze schoenen.

De verklaring kan liggen in het feit dat naast deze comfortabele muiltjes en laarzen, ook de stilletohak en puntige neuzen veelvuldig gesignaleerd werden. En ik kan je vertellen, daarop lopen is geen pretje. Na een dagje puntige pumps te hebben getrotseerd, kies ook ik lekker een week voor mijn UGG’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.