Klaar met feesten? Ga ze zelf geven!

Van het geven van feesten je beroep maken. Klinkt goed, niet waar? De twee Utrechtse broers Jasper en Joris Coenen voegden de daad bij het woord en richtten Elevation Events op.

Elevation Events, dat de broers samen met Wesley Dorrius (beter bekend als DJ Wesdex) opzetten, bestaat pas tweeënhalf jaar. Toch zijn de drie heren al heel ervaren in het organiseren van grote feesten in Utrecht. De laatste editie van hun feest ‘Soenda indoor’  in de Central Studios was dan ook volledig uitverkocht.

Unieke belevenis
Het succes van Elevation Events is volgens Jasper te verklaren doordat zij anders zijn dan andere feestorganisatoren: “Bij ons gaat een feest over de totale beleving. Een goede DJ en een bar zijn niet genoeg. Wij willen een totaalbeleving aanbieden”. Door uitgebreide chillruimtes, een bijzondere sfeer, en een mix van gearriveerde en nieuwe artiesten probeert Elevation Events zich te onderscheiden van de grote feestmassa. “Wij maken bijvoorbeeld ook gebruik van acteurs die entertainen, en bouwen een ruimte helemaal om zodat het naar onze zin is. Zo stond er laatst bij ons in een van de zalen een caravan, waarin je met zijn zessen even helemaal los kon gaan”.

Op 1 april organiseert Elevation Events weer een feest in Utrecht: ‘Never on Thursday?’

Locatie: Central Studios
Prijs: 17,50


Een gedachte over “Klaar met feesten? Ga ze zelf geven!

  • 18 februari, 2010 om 12:05
    Permalink

    HE-LE-MAAL TE GEK…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.