Offline meetings voor twitteraars

Na Hyves en Facebook heeft Twitter zich ontwikkeld tot een groeiend fenomeen op internet. Mensen komen met elkaar in contact door korte berichtjes te plaatsen op hun account. Er worden de laatste tijd steeds meer twitterfeesten georganiseerd. Op deze manier kunnen de twitteraars elkaar in het echt ontmoeten. De feesten zijn vooral ook een reactie op de kersttoespraak van koningin Beatrix.

Door heel Nederland worden twitterfeesten gehouden. Afgelopen dinsdag organiseerde TwitterShizzle een twitterfeest in Stairway to Heaven. Volgens organisator Levi Boitelle was dit het eerste twitterfeest waarbij er bezoekers waren uit heel Nederland. “We besloten een twitterfeest te organiseren als tegenreactie op het doodgesponsorde ‘Twitteraar van het jaar’ feest,’’ zegt Boitelle.

Naast optredens van Dries Roelvink, Jan Dijkgraaf en Bas Paternotte werd een nieuwe twitteraar van het jaar bekend gemaakt. Tim den Besten was de gelukkige. Naast het vaste programma kregen de twitteraars ook genoeg tijd om te netwerken. Dit gebeurde dan ook met een biertje in de ene hand en een mobieltje in de andere hand.

Wie TwitterShizzle heeft gemist, hoeft niet te treuren. Door heel Nederland worden meerdere twitterborrels georganiseerd. Wie het toch dichterbij zoekt en niet van een borrel houdt, is er op zondagmiddag 21 maart een herkansing. Dan wordt in Seats2Meet in Utrecht de eerste Taarttweetup georganiseerd onder het motto: ‘Meet the one you tweet’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.