Team E1 door Wesley getrakteerd op droomreisje

Het complete E1-team van de Utrechtse voetbalclub DHSC is afgelopen zaterdag 6 februari, samen met de gelukkige vaders en trainer, naar Milaan gevlogen. Op Schiphol werden zij enthousiast ontvangen door niemand minder dan initiatiefnemer Wesley Sneijder.

Sneijder, zelf begonnen bij deze voetbalclub, heeft het E1-team een aantal keren zien spelen en was onder de indruk van het spel. Omdat hij erg heeft genoten van de kwaliteiten van de elfjarige spelertjes, mochten zij ook een keer komen kijken naar de voetbalkunsten van Wesley zelf. Helaas heeft Sneijder wegens een rode kaart de betreffende wedstrijd van Inter Milan niet meegespeeld.

Maar dit mocht echter de pret niet drukken. Gehuld in trainingsoutfit is het hele team vol spanning naar Milaan gevlogen. Van deze spannende reis en de ontmoeting met Wesley hebben de kleine sterren veel geleerd.

Alle tips en ervaringen van de pupillen zijn helaas nog niet getoond op de Utrechtse voetbalvelden. De eerste training van het team is door de barre weersomstandighede niet doorgegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.