U-thentiek: Waar zit Blom?

In onze eerste U-thentiek stond levensgenieter Frank Blom centraal. Blom heeft een druk leven als docent op een middelbare school, eigenaar van een studentenhuis en fanatiek verzamelaar. Ondanks deze drukke bezigheden geniet Blom ontzettend van zijn leven. Ook zijn vrije tijd laat hij niet onberoerd. Dan kookt hij graag, eet hij een hapje buiten de deur of pakt hij een feestje mee.

Grand Hotel Karel V
Grand Hotel Karel V

Hij kookt vaak voor zichzelf in zijn studentenhuis. Omdat hij in de Otterstraat woont, ligt de Albert Heijn aan het begin van de Amsterdamsestraatweg op een top plek om zijn boodschappen te doen. Eet Blom een hapje buiten de deur, doet hij dit met stijl. Op de centen wordt niet gelet en brengt hij met groot plezier de avond met vrienden door in het hoogaangeschreven restaurant; Karel V.

Na een kopje koffie bij het nagerecht en alvast een goede borrel om wat meer in de sferen te komen, worden wat kroegjes in Utrecht aangedaan. De avond wordt besloten in discotheek Woolloomooloo, waar tot in de vroeg ochtenduurtjes kan worden doorgefeest.

Zoals beloofd laten wij jullie nu zijn hotspots zien:

U-thentiek: Waar zit Blom? weergeven op een grotere kaart

De drie blauwe spots op de map zijn:
– Grand Hotel Karel V voor een sjiek hapje op Geertebolwerk
– De AH aan het begin van de Amsterdamsestraatweg voor de boodschappen
– De discotheek Woolloomooloo voor een feestje aan Janskerkhof

Een gedachte over “U-thentiek: Waar zit Blom?

  • 15 september, 2010 om 21:40
    Permalink

    Als Blom niet op de centen let, is het omdat hij altijd anderen laat betalen. Deze pathetische leugenaar verstaat het zelfs om op zijn eigen verjaardagsfeest de door hem genoode gasten zelf het diner in Karel V af te laten rekenen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.