Ateliers gered door ‘geitenwollen sokken’?

Opluchting overheerst in de ateliers aan de Vlampijpstraat in Utrecht. Nu GroenLinks de grootste partij van de stad is; lijken de ateliers  gered.

Kunstenaars Jacco de Jager en Roos van der Heiden zijn bijzonder in hun nopjes met de zege van de ‘geitenwollen sokken’ in de Domstad.  Na de eclante zege van de partij, lijkt het erop dat hun werkruimtes van de ondergang worden behoed.

Verbindingsweg
GroenLinks trad een jaar geleden uit het Utrechts college nadat de partij het niet eens was met het plan een nieuwe verbindingsweg tussen de A2 en station Zuilen aan te leggen. Deze zou dwars door industrieterrein Cartesiusweg gaan, en het einde van de zestig ateliers betekenen.

Maar na de raadsverkiezingen van drie maart, waait er een nieuwe wind door Utrecht. Nu de ‘geitenwollen sokken’ de dienst uitmaken, lijkt de toekomst van het grote ateliercomplex in het westen van de stad, voorlopig veilig.
Kunstenaars Jacco en Roos uit de Vlampijp, zien de toekomst een stuk vrolijker tegemoet..Eén gedachte over “Ateliers gered door ‘geitenwollen sokken’?

  • 22 maart, 2010 om 23:34
    Permalink

    De Indische waterlelies… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.