Giro 2010: Mentsjov of Gesink?

Wie wint de nieuwste editie van de Giro d’Italia die dit jaar in Nederland start? Vorig jaar streden Italiaan Danillo Di Luca en de Rus Denis Mentsjov allebei om de eindzege, die pas op de slotdag ten prooi viel aan Mentsjov.

Dit jaar zou het wielerspektakel wel eens heftige strijd kunnen worden tussen twee kopmannen uit dezelfde ploeg. Hoewel de equipe op dit moment nog niet bekend is, zou het zomaar kunnen dat de Rabobank- wielerploeg dit jaar zowel supertalent Robert Gesink als de vaste kopman en titelverdediger Mentsjov naar Italie stuurt.

CampusCam sprak  Ad de Hartog en Wim Fokker van wielerclub RTC Domstad en vroeg wie volgens hen uiteindelijk met Roze om de schouders in Rome finisht. Zowel De Hartog als Fokker verwachten een spannende strijd..

Eén gedachte over “Giro 2010: Mentsjov of Gesink?

  • 10 maart, 2010 om 13:32
    Permalink

    Er kan er maar 1 de winnaar zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.