Jongerenpartij verkiesbaar op 9 juni

BNN lanceert naast een tv-programma ook een jongerenpartij die Lijst 0 zal heten. Lijst 0 doet mee aan de verkiezingen op 9 juni.

Op televisie
Vanaf 9 april zal het televisieprogramma Lijst 0 wekelijks te zien zijn. BNN koning Filemon Wesselink en BNN koningin Sophie Hilbrand zullen de presentatie op zich nemen.


Initiatief

De omroep vindt dat te vaak het jongerenbelang aan de kant wordt geschoven. BNN wil een partij exclusief voor jongeren. De Kiesraad is al op de hoogte van de nieuwe partij. Om belangenverstrengeling te voorkomen zal een dag voor de verkiezingen alle banden worden verknipt tussen de omroep en de partij.

Op zoek naar..

De lijsttrekker van de partij is nog niet bekend. Dit zal duidelijk worden aan het einde van de reeks afleveringen. In de uitzending zullen Sophie en Filemon opzoek gaan naar een geschikte lijsttrekker en kandidaten. Nadat de kandidaten zijn gekozen op basis van charisma, kennis van zaken en overtuigingskracht, bepaalt het publiek wie de lijsttrekker wordt en kan de campagne en het lobbyen beginnen.

Zoek een pen
Als jij de pit denkt te hebben om Wilders op zijn plaats te zetten of eens de Tweede Kamer wil wakker schudden dat er ook nog jongeren zijn in dit land waar rekening mee moet worden gehouden, is er al een kans om je in te schrijven!

BN-ers kunnen zich ook opgeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.