Tijdens een theaterwandeling even terug in de tijd

Zondag 7 maart kunnen geïnteresseerden weer meedoen met een storytrail, een theaterwandeling, door Utrecht. Een verhalenverteller neemt de bezoekers de stad in.

De genodigden wordt meegenomen door het decor van het eeuwenoude centrum. Tijdens een zwerftocht door de nauwe stegen en boeiende straten in het hart van Utrecht wordt de wereld van list, bedrog, sagen en legenden voor de bezoeker geopend. De vertellers in Utrecht zijn, Godefridus van Eck tot Wiel, Rinus Zwabber, Bastiaan de Zwitser, Nico Klaasen en Johannes de Drul.

Organisatie
In opdracht van gemeenten, provincies, (monumenten)stichtingen, bedrijven en particulieren worden de storytrails al vanaf 1998 gehouden. De wandelingen zijn in handen van de organisatie Stadsavonturen. Deze avonturen zijn echter niet alleen in Utrecht te belopen. Ook in Amsterdam, Gouda, Leiden, Den Bosch, Breda, Zutphen en Schoonhoven kun je je inleven in het leven van de stad. Het is de missie van de organisatie om in alle mooie Nederlandse steden een Storytrail aan te kunnen bieden.

Wilt u een wandeling maken, kan dit al vanaf 15 euro per persoon. De wandeling duurt twee uur en kan worden afgesloten met een High Tea.

Een sfeerimpressie van een storytrail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.