Blonde Sjaan laat ‘m overeind staan

Een Amsterdamse travestiet kom binnenkort de Utrechtse “Red Light District” onveilig maken. Travestiet Blonde Sjaan zal geïnteresseerden door de zogenaamde ‘Roojuh Buurt’ in Utrecht leiden. Deze locatie is niet bepaald een toeristische trekpleister.

Een prostituée aan het zandpad

De Utrechtse prostituees zijn onder anderen te vinden aan het Zandpad en in de Harde Bollenstraat. Het Zandpad is een unieke plek, want de dames van lichte zeden werken in woonboten. Of deze buurt te vergelijken is met Amsterdamse Wallen, is natuurlijk de vraag.

Domstad Evenementen zag in ieder geval brood in dit gebied. Zo laten ze uit Amsterdam een ‘blonde stoot’ overkomen. Travestiet Sjaan zal de komende maanden de buurt verkennen. Op zoek naar gezellige kroegen en typische bewoners. Deze zomer zal er dus een wereld open gaan voor de Utrechters; Er is dus echt een Red Light District in de Domstad!

Voor 22,50 euro bezorgt Sjaan de toeristen rode oortjes. Door haar ervaring op de Amsterdamse Wallen belooft dat een leuke middag te worden. ,,Blonde Sjaan laat ‘m overeind staan,” aldus Domstad Evenementen. Nu is het belangrijk dat CampusTalk natuurlijk verslag doet van de eerste tour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.