Helderziendheid kan je aanleren!

Het zesde zintuig is niet aangeboren. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om zo’n speciale gave aan te leren. Nieuw Centrum in Utrecht verzorgt allerlei spirituele cursussen en trainingen. Zo leer je tijdens de readingopleiding om andermans energie te lezen.

Wim Timmermans is één van de docenten van Nieuw Centrum. Hij rondde in 1990 zijn helderzienden studie af bij het toenmalige CIO (een spiritueel centrum). Vervolgens reisde hij af naar Californië om daar zijn studie te vervolgen. Nu draagt hij zijn kennis over aan studenten die ook graag in een glazen bol kijken.

Iedereen kan zich opgeven voor een basiscursus in Nieuw Centrum. Zodra deze cursus is afgerond, kunnen studenten dieper op de materie ingaan. Actief werken met je intuïtie en je creatieve energie. Bij de Trance Medium Opleiding gaan de studenten op zoek naar het zesde en zevende chakra. Voor het lezen van energieën moeten de spirituele denkers het zesde chakra inzetten. Het zevende chakra heeft te maken met het streven naar hogere bewustzijntoestanden.

Readingopleiding

De studenten van de Readingopleiding oefenen vier maal per week op vrijwilligers. Bij een reading wordt gekeken naar het energiesyteem, de aura en de chakra’s. Een reading duurt anderhalf uur en wordt opgenomen op camera. Zo kan de vrijwilliger op een later moment zijn bovennatuurlijke ervaring nog eens terug kijken.

Dus een bezoekje aan een paragnost net zo gewoon als een bezoekje aan de tandarts.

In onderstaande video kunt u de rooslezing zien die bij mij werd gedaan.

Eén gedachte over “Helderziendheid kan je aanleren!

  • 28 april, 2010 om 12:10
    Permalink

    Ben benieuwd of zo’n bezoekje aan de paragnost dan ook door je zorgverzekeraar gedekt wordt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.