Het leven van een tienermoeder

Shit! Het was niet de bedoeling, maar toch is het het gebeurd. Je bent zwanger. Wat nu?  Zo’n 4000 meiden  in Nederland worden al in hun tienerjaren moeder. De meeste tienerouders hebben met meerdere problemen te maken; vroegtijdig schooluitval, financiën, huisversing, noem het maar op. Maar, er zijn ook tieners die heel goed in staat zijn om met hun zwangerschap om te gaan.

Rolanda werd op haar zeventiende ongepland zwanger. “Ik zat er totaal niet op te wachten, ik dacht nu word alles anders. Niet meer stappen, geen leuke dingen meer, je kind gaat voor alles. Ik heb op vele momenten in een diep dal gezeten, maar ben er wel weer uitgekomen door gewoon door te zetten.”

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het verhaal van Rolanda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.