Mechelen: azerty-toetsenborden zijn een hel

Een korte update over onze tocht richting het zuiden. Met de nadruk op kort: het is geen doen met die toetsenborden hier. Voor een punt moet je bijvoorbeeld eerst shift indrukken, de a zit bij de q en nog meer van die ongein. Concentratie vereist, dus. Ik kan me niet concentreren op mijn tekst, want ben te gefocust op het toetsenbord. Het is bar, het is boos en het regent in Mechelen.

Wat we zoal beleven:

– We hebben een heel sportcomplex van honderden vierkante meters voor onszelf. We benutten de ruimte door een voetbal aan te schaffen, bier in te slaan en ze hebben gisteren ook maar direct een grillplaat plus lappen vlees aan de haak geslagen.

– Als je op de hogeschool na een toiletbezoek je handen wilt wassen moet je bij de kraan eerst 180 graden draaien om bij de zeep te kunnen. Rare zin, rare, omslachtige manier om de handen te wassen.

– Oh en ik tik hier niet alleen op een schijt toetsenbord: de apparatuur hier in Belgie is nog van de vorige eeuw. Zeker niet cool.

– Silas, ze hebben het hier nog dagelijks over je. Kiem met name. Zij had veel goesting in jou.

– Toffe Nederlanders hier trouwens. Gisteren wezen filmen bij Erik-Jan. Zijn naam doet het wellicht niet vermoeden, maar amai da was 1 toffe peer. BINNENKORT IN CAMPUSTALK!!!!

– We hebben twee busjes. Lisa kan niet bij het stuur van de grote bus. Vandaar dat er een kussentje bij moest komen kijken.

– Goddamn, wat zijn die Vlamingen beleefd.

– Danny en Jan hebben de hele nacht doorgehaald. Danny lijkt soms net een Chinees: hij blijft maar foto’s maken. Jan blijft rustig onder de situatie.

- Straks lekker uit eten.

– Frituur de Put ruikt naar riool. Toepasselijk.

Ik heb geen goesting meer voor deze blogje. Sowieso over 10 min weer lekker fulmen.

Saluutjes!!!!!

2 gedachten over “Mechelen: azerty-toetsenborden zijn een hel

  • 27 mei, 2010 om 14:19
    Permalink

    Hilarisch. Zou bijna zelf naar Mechelen komen…

  • 27 mei, 2010 om 08:40
    Permalink

    Leuke blog Merlijn!!! Ghaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.