Train je brain!

Heb je altijd al sneller willen lezen en vergeet je keer op keer de namen van je collega’s? Met een breintrainingsessie kun je daar wat aan doen! Althans dat is de belofte…  Mark Tichgelaar is slechts 25 jaar en nu al breinexpert. Met zijn breintrainingsessie leer je dubbel zo snel lezen en krijg je tips om je geheugen te verbeteren.

Tichgelaar trekt volle zalen met leergierige studenten, en zakenlui. Van Hogeschool Utrecht tot het Ministerie van Economische Zaken, allemaal willen ze sneller lezen en beter onthouden. Studenten betalen 47 euro voor een training van 6 uurtjes, particulieren 325 euro. Volgens Tichgelaar zijn er vele duizenden tips en trucjes om sneller te lezen, waaronder het snel bewegen van je oogspieren.  Maar waarom geld betalen als je het ook gratis vanuit je luie stoel meteen kan uitproberen?

Stap 1:

  • Neem een boek of tijdschrift voor je en sla deze open

Stap 2:

  • Beweeg met een pennetje (horizontaal) onder een zin en houdt je hoofd stil.
  • Volg met je ogen het pennetje en lees de zin.
  • Hoe sneller je dit doet, hoe sneller je leest!

Kijk binnenkort naar CampusTalk voor meer tips en informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.