Beauty Body Balance

Overgewicht is een kwaal waar menig mannen en vrouwen mee worstelen. De zoveelste afvalmethode wordt op de markt gebracht, aan kopers geen gebrek. De Thermo Fysische Methode is nog niet ontdekt in Nederland, er zijn momenteel maar vier healthclubs die de methode aanbieden. Een daarvan is Beauty Body Balance in Utrecht.

De Thermo Fysische Methode (TFM) is een manier om af te vallen door te bewegen in een verwarmde ruimte. Bij deze methode  gaat de persoon in een afgesloten cabine liggen. De temperatuur in de cabine worden op ongeveer 40°C gehouden. De persoon blijft niet stil liggen, maar voert de vastgestelde oefeningen uit.  De oefeningen worden liggend uitgevoerd, dat zorgt ervoor dat de gewrichten niet overbelast worden. De verhoogde temperatuur in de cabine zorgt voor een hogere verbranding.

Naast het bewegen in de afgesloten cabine is het ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je gezond eet. Daar  krijg je bij de healthclub ook begeleiding bij. Voor extra informatie; hou campustalk in de gaten. Binnenkort is er namelijk een item over dit onderwerp te zien.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.