Brits geluid uit de Domstad: Uncle Frankle

Indiebandjes. Daar hebben we er al genoeg van zou je zeggen. Strakke broekjes, ‘nonchalante’ kapsels, Vans en een gezellig vestje. Opgesomd het vaste voorschrift van hoe een bandlid van The Kooks er ongeveer uit hoort te zien. In de Domstad hebben we zo onze eigen Kooks, alleen hier onder de naam Uncle Frankle. Vier jonge gasten die op weg zijn om de Nederlandse top te halen. En dat lijkt nog te gaan lukken ook.
Hoogtepunten zijn er, ondanks de prille carriere, al geweest. Een bezoekje aan De Wereld Draait Door, supportact van Razorlight in een uitverkocht Paradiso en spelend op het Reeperbahn Festival in Duitsland (met o.a. Nada Surf, The Rakes, TV on the Radio). Momenteel werkt de band aan een tweede EP, maar wil je voor nu even meer weten over de band, klik dan onderstaand filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.