Ga toch lekker joggen!

Als je een kilootje te zwaar bent wil je daar natuurlijk veel aan doen. De Thermo Fysische Methode waar Campusblog eerder over sprak, is dan natuurlijk een optie. Maar wil die methode echt werken, ben je toch gauw ruim honderd euro in de maand kwijt. Niet bepaald ideaal voor de gemiddelde student.

Ben je als student te zwaar, kan je natuurlijk een boekje van Sonja Bakker kopen. Of de recentere hype, Dr. Frank. Twee methodes die haaks op elkaar staan. Van Sonja mag je lekker brood en pasta eten, Frank vindt dat een doodzonde. Wat nou de beste manier is weet niemand. Aan een waardeoordeel gaat ook Campusblog zich niet wagen.

Studentensportschool

Een beter alternatief kan de studentensportschool zijn. Daar ben je per jaar gemiddeld evenveel kwijt als twee maandjes puffen volgens de Thermo Fysische Methode. Maar mocht je eenmaal afgestudeerd zijn, word je natuurlijk vriendelijk verzocht om iets meer te dokken.

Nee, wat dat betreft kan je als student beter een kleine investering doen en een paar goede sportschoenen kopen en lekker de buitenlucht opzoeken. Het geld dat je daar aan kwijt bent hoef je dan ook niet meer aan bier en chips uit te geven. Vergeet de sportschool dus maar, ga lekker joggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.