Hondentrimsalon Bubbels

Een Dwergpoedel, Jack Russel  of een grote Keeshond.  Ze verdwijnen bij  de Nieuwegeinse hondenkapster  Tessa allemaal onder de droogkap.

Lange rijen shampooflessen sieren de planken van Hondentrimsalon Bubbels. In een grote badkamer met spierwitte tegels worden alle honden behandelt. Groot of klein? Elke hond kan hier terecht om geknipt te worden. Op een drukke dag worden er wel zeven honden geknipt. Volgens hondenkapster Tessa van den Hoven, de eigenaresse van de salon heeft iedere hond een eigen behandeling nodig. ” We gebruiken hier een speciale shampoo voor honden met een gevoelige huid. Langharigen krijgen van mij een lekkere crèmespoeling. Zo blijft de vacht mooi van glans.”

Of de honden het trimmen fijn vinden? “Dat verschilt. Zodra het baasje de deur uit is, gaan ze piepen. Vrij snel daarna zijn ze over hun ergste angst heen en is er niets meer aan de hand. Ach, soms zijn zijn honden net kleine kinderen die voor het eerst naar school gaan.”

Luister hier verder naar een exclusief interview met Tessa, de eigenaar van Hondentrimsalon Bubbels

[audio:http://www.campusblog.nl/wp-content/uploads/2010/06/Hondentrimsalon-Bubbels-Devika.mp3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.