Schiller Theater en het Utrechts Cabaret Festival

Op zaterdag 5 juni won de 31-jarige Utrechtse Fee van der Poel het Utrechts Cabaretfestival 2010 in het Schiller Theater. Een klein theater in de Minrebroederstraat.

Twee jaar terug won het Belgische cabaretduo Ter Bescherming van de Jeugd. Het duo bestaande uit Tim Goditiabois en Dries Heyneman won na het grote Leidse Cabaret Festival, het kleinere Utrechtse. Campus Talk sprak met Ter Bescherming van de Jeugd na afloop van hun voorstelling California.

Dat Tim en Dries in een vorig leven psychologen waren, valt moeilijk te ontkennen. Zelfs op het podium kunnen ze het niet laten een gewillig publiek een aantal pseudo-psycholische testen te onderwerpen. Heeft u ook altijd al willen weten of u nu een neuroot, een psychoot of een pervert bent?

Lees verder onder het fimpjeSchiller Theater

Tim en Dries vinden het nog altijd leuk om op te treden in het kleine theater Schiller in Utrecht. Een Theater met een bijzonder geschiedenis en dat volledig gerund wordt door vrijwilligers. In de uitzending van Campus Talk, spraken we met Steef Schinkel, die samen met zijn vrouw Hannie en zijn dochter Daphne het Theater runt.

Bekijk in de collage een kleine impressie van het theater, foto’s Daphne Schinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.